Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Juweeltjes insturen voor prijs in gehandicaptenzorg

16 februari 2016 Door de redactie Geen reacties

Heb jij een juweel van een hulpmiddel bedacht dat bijdraagt aan goede zorg voor mensen met een beperking? Dan kun je ook dit jaar weer kans maken op de Gehandicaptenzorgprijs voor nieuwe praktijkproducten.

Werk je in de gehandicaptenzorg en heb je een product bedacht dat de praktijk van de gehandicaptenzorg verder verbetert? De Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) organiseert de Gehandicaptenzorgprijs, waarvoor je je nieuwe en ontwikkelde handboeken, cursussen, trainingen, spellen, app’s, e-learning programma’s etcetera kunt insturen.

De prijs wordt 2 november in Ede tijdens de jaarlijkse Kennismarkt uitgereikt. De jury kijkt bij de beoordeling van de inzendingen speciaal naar de bijdrage die het kennisproduct levert aan de toerusting van medewerkers.

De winnaar krijgt een geldbedrag van € 10.000,- en een kunstwerk. Voor de twee andere genomineerden is er een bedrag van 2.500,-. Daarnaast worden er enkele  aanmoedigingsprijzen uitgereikt.

Inschrijven voor de Gehandicaptenzorgprijs 2016 is alleen mogelijk in april: de inschrijving start op 1 april 2016 en sluit op 29 april. Zorgprofessionals kunnen zichzelf aanmelden, maar ook iemand anders voordragen.

 

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!