Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Knoop Gala voor muzikaal talent met en zonder beperking

14 november 2016 Door de redactie Geen reacties

Voor de zesde keer organiseren de NTR en het Fonds verstandelijk gehandicapten (Fvg) het Knoop Gala. Het vindt plaats op dinsdag 6 december in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Muzikale talenten met een verstandelijke beperking treden er samen op met bekende namen uit de Nederlandse muziekwereld.

Denk aan Simone Kleinsma en Kim-Lian van der Meij. Maar ook Jamai, Ronnie Flex en Tim Knol doen mee. Heidi und die Heino’s, Frans Bauer, JW Roy en Diggy Dex maken het plaatje samen met het Metropole Orkest compleet. Deze mix van artiesten betekent een heel uiteenlopend scala aan optredens, van schlagers tot rap en van musical tot blues. Paul de Leeuw presenteert en Dieuwertje Blok doet de backstage-interviews.

Bijzondere optredens
Het Knoop Gala staat al jaren garant voor bijzondere en ontroerende optredens. Daarnaast wordt op deze avond aandacht gevraagd voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Het Fonds draagt eraan bij dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardig leven kunnen leiden.

De belangrijkste data om te onthouden:
• Knoop Gala: dinsdag 6 december, 20.00 uur, Koninklijk Theater Carré
• tv-uitzending: dinsdag 27 december, 21.45 uur, NPO 1
• herhaling: zaterdag 31 december, 10.30 uur, NPO 1

Zie www.fondsverstandelijkgehandicapten.nl/knoopgala voor meer info.

Kom alvast in de stemming met het optreden van Rob tijdens het Knoop Gala 2015.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!