Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Win een boek voor lvb-ers

14 november 2014 Door de redactie Geen reacties

Mirjana Petrovic heeft levensechte verhalen van mensen met een lichte verstandelijke beperking herkenbaar opgeschreven in de boekenreeks Pieter & Sofie. Zodat mensen met een lichte verstandelijke beperking zich kunnen spiegelen aan de verhalen, en begeleiders ze kunnen gebruiken om met hun cliënt in gesprek te gaan. De redactie van Klik mag 5 gratis exemplaren verloten van het eerste deel van de reeks van Mirjana Petrovic: Pieter & Sofie krijgen begeleiding.Foto Ruud Jonkers

In dit eerste deel lees je over Pieter en Sofie, twee jongvolwassenen van 26 en 22 jaar. Allebei hebben ze een verstandelijke beperking en wonen in De Zonnewijzer. Een begeleid wonen project voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Maar begeleiding krijgen is niet altijd makkelijk. Wanneer kan je om hulp vragen? Of doe je het liever zelf? Lukt dat wel?

Gratis exemplaar
De redactie van Klik mag 5 gratis exemplaren verloten van het eerste deel van de reeks van Mirjana Petrovic: Pieter & Sofie krijgen begeleiding. Stuur daarvoor een korte anekdote uit jouw praktijk bij het werken met mensen met een lichte verstandelijke beperking naar de redactie van Klik.

Meer informatie
De boeken uit de reeks Pieter & Sofie van Mirjana Petrovic zijn uitgegeven door Swp, en kosten € 8,95 per stuk. Mirjana geeft ook workshops aan begeleiders hoe zij de boeken kunnen gebruiken om met hun cliënt in gesprek te gaan. Meer informatie vind je op www.mirjanapetrovic.nl.

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!